Kesäiltaan hunajapähkinöitä, sinihomejuustoa ja sahtia
Suomalainen sahti on hedelmäisen makeutensa puolesta todella hyvä ruokajuoma, mutta harvemmin tulee mieleen yhdistää se juustojen kanssa, vaikka kannattaisi. Sahdin makeus nimittäin tasapainottaa juustojen suolaisuutta ja sahdin tukevan hedelmäinen sekä hieman mineraalinen aromi käy herkuttelujuustojen tuhdin maun kanssa. Jos haluat kokeilla ehdottoman maukasta makuparia, niin yhdistä sahti ja sinihomejuusto. Seuraksi vielä vähän hunajapähkinöitä, niin kokonaisuus on täydellinen.
Hunajapähkinät sinihomejuuston kanssa
1 ptk (noin 250 g) hyvää sinihomejuustoa
1 pss Estrella Pichachio&Almond Nut Mix
2 rkl juoksevaa hunajaa
Sekoita hunaja ja pähkinät. Levitä uunipellille ja paista noin 10-15 minuuttia, kunnes pähkinät hieman ruskistuneet. Anna viiletä. Murra palasia ja sinihomejuuston kanssa tai vaikka makeanhimoon. Juomana hedelmäinen sahti tai vahva ale-olut.