Printtilehti + Digi
29€ / 12 kuukautta
Tilaa Juomaposti-lehti itsellesi tai ystävällesi valitsemalla alta sopiva tilaus.
DIGITILAUS
Tilaa ekologinen täysin uudella luku- ja kuuntelukokemuksella sekä etukorteilla varustettu e-lehtisovellus edulliseen hintaan 19.50€ ! Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin numeroihin, lisäsisällöt sekä etukortit eri liikkeisiin.
PRINTTI- JA DIGITILAUS
Tai tilaa Juomaposti- lehti 4 numeroa + e-lehtisovellus vain 29 euroa / vuosi. Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin e-lehtiin. (Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€, mutta tilaajahinta vain 7,25€ / numero.)
Kaikki ennen uuden lehden ilmestymispäivää tehdyt tilaukset toimitetaan jälkitoimituksena. Sen jälkeen tehdyt tilaukset alkavat aina seuraavasta numerosta. E-lehti ja kaikki edelliset numerot sovelluksessa ovat tilaajan käytössä välittömästi tilauksen tapahduttua.
HUOM! Tilauksen jälkeen saat sähköpostin, jonka kautta voit asettaa salasanan. Voit myös tarvittaessa tilata sen täältä.
Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi. Ezette-digilehden tuottaa Provisual Oy.
29€ / 12 kuukautta
19,50€ / 12 kuukautta
Voit lukea näköislehtiä tietokoneen selaimella tai mobiilisovelluksellamme. Löydät linkit alta.
Tunnus ja salasana ovat samat kuin juomaposti.fi.
Huom! Uudet tilaajat luovat tunnukset ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä!
Saat ohjeet sähköpostiisi. Tarkista myös roskaposti, jos ei ala kuulua.
Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen täältä.
Voit hallita tilaustietoja ja tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen kirjautumalla sisään täältä.
Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.
Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.
Olutpostista tuli Juomaposti – uudistunut lukupaketti juomamaailman ilmiöistä
Juomapostin syksyn numerossa pääosassa on juomamatkailu ja alan ilmiöt.
Pääsemme nojatuolimatkalla niin Zimbabween, Malagaan, Skotlantiin kuin Saksan Mainziinkin. Lisäksi tutustumme juomien tynnyröintiin, maltaan rooliin oluessa, siiderituomarointiin, Suomen Paras Olut -tuloksiin sekä olutsanojen alkuperään. Ihmettelemme myös maidon roolia käymisessä, muinaisjuoma kvassia sekä sommelieria tislaajamestarina. Taloudessa tarkastelemme pienpanimoiden kannattavuutta viime vuonna ja oluttyylinä esittelyssä on Hazy IPA kotiolutresepteineen.
Herkkusuille tarjolla on sadonkorjuuruokaa, siideristä sienicappuccinoa sekä oluttastingia tapasten kera. Kerromme myös, miten keittiöstä saa kotibaarivälineet ja sen, mitä on jenever.
Juomaposti-lehdessä on mukana tuttuun tapaan kolumnistimme sekä Arden ja Hannun olutarviot, suosittu oluthoroskooppi sekä -ristikko ja viihdyttävä juomavisa.
UUTTA! Etukuponkeja tilaajille Olutpostin uudessa e-lehdessä