Mitkä matala-alkoholiset oluet menestyivät lukijaäänestyksessämme?
Kysyimme lukijoiltamme mitkä miedot oluet ovat lukijoidemme mieleen.Löytyykö listalta oma suosikkisi?
Kysyimme lukijoiltamme mitkä miedot oluet ovat lukijoidemme mieleen.Löytyykö listalta oma suosikkisi?
Hups! Tämä sisältö on hukassa! Korjaamme tilanteen pian!
Näyttelijä, muusikko ja kirjailija Antti Reini vieraili studiolla maistelemassa yleisökyselyssämme eniten pisteitä saaneita alkoholittomia oluita ja kertomassa musiikkikuvioistaan. Samalla juteltiin tulevasta Sormusten herra -spektaakkelista. Katso tästä Antti Reini vierailu Olutpostin studiolle!
Hotelli- ja ravintolamuseossa voi nyt vierailla pysyvän näyttelyn lisäksi Tehtaan tekemää ruokaa-näyttelyssä ja katsella juomateollisuushistoriaa Kuplia ja Kuohuja -mininäyttelyssä. Museon uusi Tehtaan tekemää ruokaa- näyttely pureutuu suomalaisten elintarvikkeiden ja elintarviketeollisuuden historiaan. Esillä ovat meille tutut elintarvikkeet kuten sokeri, margariini, makkara, broileri, leipä ja sipsit, joiden valmistuksesta, historiasta ja kulutuksesta näyttely kertoo sekä esineistön että animaatioiden […]
Mistä puhutaan kun puhutaan pommagesta ja terroirista siiderin osalta? Tästä kertoo kanadalainen Claude Jolicoeur.
Tagine on sekä kannellinen, suippokansinen, marokkolainen savipata että taginessa valmistettu ruokalaji.
Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajaksi on valittu Olli Heikkilä. Hän siirtyy tehtävään Olvin markkinointijohtajan paikalta. Heikkilä aloittaa tehtävässään viimeistään 19.3.2024. – Olen erittäin innoissani ja otettu valinnasta Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajaksi. Wirvoitusjuomatehdas on tunnettu korkeasta laadusta, kiinnostavista ja maistuvista tuotteista sekä virkeän haastajan asemasta suomalaisessa juomateollisuudessa. Erityisesti minua innostaa kuitenkin yhtiön jatkuva halu kehittyä, kasvaa vastuullisesti ja myös […]
Kanadan kirjeenvaihtajamme Christoffer Tuominen pohtii perikanadalaista oluttyyliä. BJCP:n (Beer Judge Certification Program) mukaan Kanadalla ei ole virallisesti omaa oluttyyliä. Newfoundlandissa ja Quebecissä pannaan kuitenkin varsin mielenkiintoista kuusiolutta: tämä englanniksi spruce beer ja ranskaksi bière d’épinette on olut, joka maustetaan kuusen neulasilla, kerkillä tai uutteilla. Olut sai alkuunsa, kun Jacques Cartier seilaili St. Lawrence -jokea pitkin. […]