Järjestä kansainvälinen pubiruoka-tasting
Matkaa pubimakuihin oluen kera. Katso, mitä olutta voi tarjota niin belgialaisittain kovan juuston ja sinapin, aasialaisittain wasabipähkinöiden, eurooppalaisittain salamimakkaran tai englantilaisittain kananmunan ja etikan kanssa.
Kokeile nämä takuuvarmat yhdistelmät:
Goudaa ja kirpeää sinappia(vaikka Dijon) ja Duvel -vaalea belgiolut. Suolainen juusto dipattuna kirpeään sinappiin saa hyvän vastapainon hedelmäisen makeasta oluesta.
Wasabipähkinät ja Far Yeast Kagua Blanc -vehnäolut. Tulisen mehevät pähkinät sopivat hienosti raikkaan vehnäoluen kera.
Tuhtia salamia ja Aecht Schlenkerla Rauchbier Urbock -savuolut. Tuhdin salamin rasvaisuus vastaa oluen savuisuuteen keventäen kokonaisuutta.
Keitetty kananmuna, jonka päälle laitetaan suolaa, pippuria ja loraus etikkaa ja Thornbridge Jaipur IPA. Perinteinen pubiruokaklassikko on etikkanamuna, jonka kanssa kuuluu ehdottomasti karamellimainen, perinteinen IPA.
Kuva: Anikó Lehtinen
Katso lisää: