Hapanoluessa marinoidut mansikkavartaat ja oluella maustettu maapähkinä-hunajadippi 

Grillissä hedelmien ja marjojen maku syvenee ja makeus korostuu. Kokeile vaikka hapanoluessa marinoituja mansikkavartaita ja oluella maustettua maapähkinä-hunajadippiä, juomaksi marjaista tai hedelmäistä hapanolutta.

Hapanoluessa marinoidut mansikkavartaat ja oluella maustettu maapähkinä-hunajadippi

  • noin 15-20 mansikkaa
  • 2 dl trooppisilla hedelmillä maustettua hapanolutta
  • puisia varrastikkuja

Maapähkinä-hunajadippi 

  • 1 dl maapähkinävoita
  • 1-2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2-3 rkl trooppisilla hedelmillä maustettua hapanolutta

Poista kannat mansikoista ja laita hetkeksi olueen marinoitumaan.  Liota varrastikut vedessä. Sekoita dippi, maista ja mausta. Pujota mansikat vartaaseen ja grillaa. Tarjoa dipin kera.  Juomaksi marjaista tai hedelmäistä hapanolutta.

Kuvat: Anikó Lehtinen

Katso myös:

Grillikausi alkaa – katso parhaat olut & burgeri -vinkit!