Kuplivaa risteilyn verran Baltic Princessillä 31.1.-1.2.
Tallink Silja Linen Baltic Princess -risteilyllä 31.1.-1.2. kuplivat juomat valtaavat laivan. Kuplivalla Viiniristeilyllä pääsee osallistumaan kuohuviineihin ja samppanjoihin keskittyviin viinimessuihin, nauttia samppanjatalon isännöimän menun ja käydä kupliviin juomiin keskittyvillä Master Class -maisteluluennoilla.
Kuplivat viinit ovat suosittuja ympäri maailmaa ja kiinnostavat suomalaisiakin, joten nyt monet kuplimattomista viineistä tutut tuottajatkin lanseeraavat myös kuohuviinejä ympäri viinimaailman. Samppanja on ikisuosikki, se sopii niin arkeen kuin juhlaan, mutta tämän jalon juoman rinnalle ovat suosiossa nousseet myös muut kuohuviinit, kuten cava ja crémant. Niiden kiinnostavuutta lisää samppanjaa edullisempi hintataso. Prosecco pitää myös edelleen pintansa helposti lähestyttävänä valintana.
Kuplivia viinejä pääsee nyt maistelemaan rislteilyn verran Baltic Princessillä 31.1.-1.2. kun laivan valtaa Kupliva Viiniristeily. Paikalle saapuu arvostettuja samppanjan ja kuohuviinin tuottajia useasta eri maasta kertomaan tuotteistaan ja maistattamaan parhaita kupliviaan.
Kuplivat viinimessut järjestetään laivan kokoustilassa menomatkalla klo 20.30-23.00 ja paluumatkalla klo 11.00-17.00. Viinimessuilla ovat mukana seuraavat tuottajat: A&J Demiére, Besserat de Bellefon, Boizel, Bollinger, Bonnaire, Can Sala, Charles Heidsieck, Cristal, Freixenet, Gusbourne, Gustave Lorentz, Juve&Camps, Kylie Minogue, Laurent-Perrier, Lombard, Louis Roederer, Mionetto, Moshi Moshi, Palau, Piper-Heidsieck, Pongrácz, Rare, Beykush Winery, Stakhovsky ja Chateau Chizay.
Risteilyn sisäänpääsyn hintaan sisältyy kahden päivän messulippu, tervetulopussi, maistelulasi, ja tasting-kuponkeja. Lisäksi paikan päällä voi ostaa edullisesti mm. tuottajien samppanjoita ja kuohuviinejä.
Kuplivan ja ruuan ystäville on mahdollisuus osallistua Happy Lobster -ravintolan samppanjaillalliselle, jota isännöi Tallink Silja Linen nimikkosamppanjan tuottaja A&J Demière. Laivan keittiömestarit ovat rakentaneet neliosaisen menun varta vasten A&J Demièren tuottamien neljän samppanjahelmen ympärille. Lisäksi Master Class -maisteluluennoilla on mahdollisuus kuunnella ja maistella mm. Charles Heidsieck- ja Laurent-Perrier- samppanjatalojen kuplivia.
Kuvat Pexels