Olutuutuus: Karhu Polaris IPA 4,5 %
Karhun uusin kausiolut on Karhu Polaris IPA. Olut saa luonteensa saksalaisesta Polaris-humalasta, jonka aromeissa maistuu kukkaisen mausteiset, mäntymäiset ja minuttumaiset maut.
Karhun uusin kausiolut on Karhu Polaris IPA. Olut saa luonteensa saksalaisesta Polaris-humalasta, jonka aromeissa maistuu kukkaisen mausteiset, mäntymäiset ja minuttumaiset maut.
YouTubessa pyörivän olutohjelma Oluthetken neljännessä jaksossa olutsommelier Maria Markuksen vieraina kotimaista pienpanimo-olutta maistelemassa ovat oluen maistelija Simo Frangén ja Brewcats-olutvaikuttaja Laura Weckström. Saman oluen arvioi Olutpostin oma olutsommelier Anikó Lehtinen.
Sahdinvalmistuksen Suomen mestaruudesta kisattiin 32.kerran, tänä vuonna Isojoella. Tänä vuonna kisan voittajaksi kruunattiin Tuula Viheroja Raumalta. Kisaan osallistui 49 valmistajaa sahtipitäjistä eri puolilta maata. Vuosittainen mestaruuskilpailu on avoin kaikille sahtia perinteiseen tapaan valmistaville kotisahdintekijöille ja sitä järjestää Suomen Sahtiseura ry.
Olutkirjailija ja muinaisolutguru Mika Laitinen kirjoittaa nyt jo hieman unohdetusta pellonpiimästä eli jauhokaljasta.
Tänään 2.8. on kansainvälinen oluen päivä. Päivän tavoite on arvostaa olutta ja sen tekijöitä ympäri maailmaa. Päivää vietetään aina elokuun ensimmäisenä perjantaina.
TOP TEN -kesäkampanjassa mukana olevien oluiden panijat esittäytyvät uudessa Tekijä & Teos -artikkelisarjassamme. Nyt esittelyssä Lahden Erikois Summer 2024 -oluen panija Hannele Alakarhu.
Olutposti neuvoo vinkit onnistuneisiin rapujuhliin.Keitä ravut Olutpostin reseptillä ja nauti ravut laulaen oluen kera.
Radio Helsingin juoma-ja ruoka”jälkiviisaissa” eli Lounastiskissä pohditaan tällä kertaa ravintolan menestystekijöitä, kasvisproteiineja ja vinkataan kesän sesonkiherkut. Ajankohtaisia ilmiöitä pohtimassa sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov, Ruokatoimittajien puheenjohtaja ja toimittaja Kati Pohja, toimittaja Anikó Lehtinen ja keittiömestari ja ruokakirjailija Risto Mikkola.