Artikkelit

Näkökulma: Mitä kuuluu ruokakauppaoluelle? 

Kesäkuun alkupuolella Suomessa kauppoihin tuli enintään kahdeksanprosenttiset, käymisteitse valmistetut alkoholijuomat. Oluen ystävät hurrasivat etukäteen – nyt saadaan kauppoihin huomattava olutvalikoima, mahtuuhan suurin osa markkinoilla olevista oluista tuon kahdeksan prosentin sisään. Laki on ollut nyt voimassa pari kuukautta, ja onkin hyvä katsoa, tapahtuiko näin? 

Lue lisää

Lounastiski: Sienihommia ja ravintolatippausta

Radio Helsingin juoma-ja ruoka”jälkiviisaissa” eli Lounastiskissä pohditaan tällä kertaa ravintolan tippikäytäntöjä, niiden muuttumista sekä sienten käyttöä sekä koti-että ravintolakeittiössä. Ajankohtaisia ilmiöitä pohtimassa sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov, Ruokatoimittajien puheenjohtaja ja toimittaja Kati Pohja, toimittaja Anikó Lehtinen ja keittiömestari ja ruokakirjailija Risto Mikkola. 

Lue lisää