OlutFM kyseli, miten tärkeää mallasohra on oluen maulle
Oluista puhuttaessa raaka-aineista usein korostuu humala-kasvin maut ja aromit. Kuitenkin veden jälkeen suurin oluen raaka-aine on ohramallas ja sen laatu on hyvin tärkeää laadukkaalle oluelle. OLUTFM:n Anikó Lehtinen vieraili Takatalo&Tompuri -pienpanimolla, jonka pyörittäjillä Juha Kokkalalla ja Mikko Suur-Uskilla on myös omat ohratilat. Keskustelussa nousi esiin niin mallasohran laatuvaatimukset oluelle kuin mitä viljelijältä hyvän mallasohran viljeleminen vaatii.
Kuuntele ohjelman podcast TÄÄLTÄ.
OLUTFM:n kuulet BusinessFM:ltä aina perjantaisin kello 10 sekä uusintana perjantaisin ja lauantaisin kello 18 heti uutisten jälkeen.Kuuntele ohjelma BusinessFM:ltä Hki 89,7 MHz Tre 106,8 MHz Oulu 90,9 MHz. Tai suorana verkossa osoitteessa http://businessfm.fi ja aina seuraavan viikon alussa podcastina www.olutposti.fi.