Mallastamo – Ohran ja panimon välillä
Mallas. Sitä löytyy niin leivästä kuin leivonnaisista mutta kuinka se päätyy eri tuotteisiin?
Tässä teille kattava infopaketti joka on jatkoa uuden Olutposti-lehden 1/2020 laajalle ”Mallastamo – Ohran ja panimon välillä” artikkelille.
Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin katsokaapa läpi tämä video. Tästä selviää takuulla koko mallastus prosessi.
Ja sitten pienennetään hieman kokoluokaa ja tutustutaan Pehkolan Mallastamoon. Toimitusjohtaja Heikki Haapala kertoo kuinka juttu sai alkunsa sekä omasta elämänmuutoksestaan pankista mallastajaksi. Heikki toimii yrityksen toimitusjohtajana sekä mallastajana.
Aihe esillä Olutposti -lehden numerossa 1/2020. Olutposti -lehden voit tilata osoitteesta https://juomaposti.fi/tilaa-olutposti tai lukea sen digitaalisesti https://www.lehtiluukku.fi/lehti/olutposti
Video:cyde ja Anikó
Kuva: Viking Malt