Lounastiski: Miten kasiprossaisten alkoholijuomien kauppaantulo vaikuttaa meihin?

Lounastiski-podcastissa pohditaan, miten kahdeksanprosenttisten alkoholijuomien kauppaantulo vaikuttaa meihin, mitä mahdollisuuksia se luo ravintoloille, ovatko kahdeksanprosenttiset viinit maultaan hyviä ja juoko kukaan hedelmäviinipohjaista vahvaa lonkeroa.

Ruokatoimittajien puheenjohtaja ja toimittaja Kati Pohja, sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov, keittiömestari ja ruokakirjailija Risto Mikkola ja toimittaja Anikó Lehtinen

Lisäksi podcastissa puhutaan siitä, onko ravintolassa ok palvella englanniksi ja mitä saa aikaan sesonkiherkku perunasta ja mansikasta.

Radio Helsingin Lounastiskissa eli ruoka ja juoma-alan ”jälkiviisaissa” ajankohtaisia ilmiöitä pohtimassa Ruokatoimittajien puheenjohtaja ja toimittaja Kati Pohja, sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov, keittiömestari ja ruokakirjailija Risto Mikkola ja toimittaja Anikó Lehtinen.

Kuuntele tästä!

Edelliset jaksot:

13.5. Miten alv:n nosto vaikuttaa ravintoloihin?

8.4. Ravintoloiden asiakaspalvelu

18.3. Suolaa, suolaa enemmän suolaa