Teerenpelin Cube tuo viskin kypsymään lähelle asiakasta.

Teerenpelin Whisky Cuben sisällä kypsyy Oulun oma kaupunkiviski.

Teerenpelin tislaamo tuo Cube -innovaatiollaan viskin kypsymään lähelle asiakasta. Lasiseinäinen Whisky Cube täytetään viskillä ja annetaan kypsyä viiden vuoden ajan Oulun Teerenpelin lattialla. Kypsyttelyn jälkeen viski pullotetaan vuonna 2024.

Hyvän mallasviskin valmistus on monen osatekijän summa. Huolellisesti valittu suomalainen ohramallas, vesi, kupariset pannutislauslaitteet, valikoidut tammitynnyrit sekä kypsymisen olosuhdetekijät muokkaavat jokainen osaltaan valmistuvaa viskiä. Eri osatekijöillä tavoitellaan täyteläistä ja tasapainoista makua ja väriä, jonka jokainen eri tynnyri omalla ainutlaatuisella tavallaan viskille antaa”, kertoo Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy:n toimitusjohtaja Samuli Korhonen.

viskitynnyreitä

Asiakkailla on mahdollisuus hankkia Oulu Single Malt viskistä oma osuus kypsymisen jälkeen. Osuuden hankinnasta saa lisätietoa Oulun Teerenpeli ravintolan henkilökunnalta. Kymmenet asiakkaat ovat tehneet varauksen kaupunkiviskistä.

Teerenpelin perustaja Anssi Pyysing on erittäin tyytyväinen Oulussa toteutettuun Whisky Cubeen.

”Olemme Teerenpelissä tehneet uusia tuoteinnovaatioita asiakkaiden iloksi jo 25 vuoden ajan. Oulun Whisky Cube on mainio esimerkki tästä innovaatiotyöstä. Yksi piinaavammista viskin valmistusvaiheista on vuosien ”odottaminen”. Juuri tätä odotus- ja kypsymisaikaa halutaan Whisky Cubella havainnollistaa asiakkaille”, kertoo Anssi Pyysing.

Olutposti vieraili Teerenpelin panimolla ja tislaamolla. Katso videot täältä.

Lähde ja kuva: Teerenpelin tiedote