Panimoliitto arvostelee ravintoloille suunniteltuja rajoituksia.

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto suhtautuu kielteisesti ravintoloiden asiakasmäärien ja anniskeluaikojen rajoittamiseen.

On esitetty, että ravintoloiden auetessa kesäkuussa, alkoholin anniskelu lopetettaisiin iltayhdeksältä ja että asiakaskapasiteetti pienennettäisiin puoleen. Näillä rajoituksilla ylläpidettäisiin turvavälejä. Panimoliiton mielestä liian ankarat rajoitukset voivat aiheuttaa ravintoloille enemmän haittaa kuin niistä koituisi hyötyä.

Panimoliiton toimitusjohtaja Riikka Pakarinen

”Liiketoiminta ei voi mitenkään kannattaa, jos esimerkiksi asiakasmäärän kapasiteetista saa käyttää vain puolta. Kiinteät kustannukset eivät kuitenkaan puolitu” toteaa Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtaja Riikka Pakarinen tiedotteessaan. Liiton mukaan anniskelun lopettaminen iltayhdeksältä siirtäisi juomista julkisille paikoille ja kotioloihin.

 

 

 

 

Lähde: Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto