Mallaskellari – uusi oululainen olutravintola

Oulun olutravintolatarjonta on nyt laajentunut, kun Mallaskellari -niminen olutbaari avasi Oulun keskustaan viime kuussa. Ravintola on erikoistunut pääasiassa kotimaisiin käsityöläisoluisiin ja pienpanimotuotteisiin, ja hanavalikoiman luvataan vaihtuvan säännöllisesti.

Mallaskeillarin takana ovat oululaiset kaverukset Simo Pramila, Denys Iablonsky, Petteri Keinänen ja Bence Czura. Unkarilainen Czura on opiskelijavaihdon kautta Ouluun kulkeutunut oluentekijä, joka on aikaisemmin työskennellyt budapestilaisessa pienpanimossa. Tulevaisuudessa olisikin tarkoitus hyödyntää Czuran ammattitaitoa ja myydä Mallaskellarissa Czuran omien reseptien mukaan valmistettuja oluita.— 

Mallaskellarissa on parikymmentä oluthanaa ja valikoiman luvataan vaihtuvan säännöllisesti, niin että oluennautiskelijalla on aina uutta ja mielenkiintoista juomaa lasissaan. Ravintolassa painottuvat oululaiset panimot, mutta olutherkkuja löytyy kyllä koko Suomen pienpanimoiden valikoimasta.

Mallaskellari, Rotuaarin pallo, Kirkkokatu 17, Oulu