Hartwallin kesädrinkit loppukesän juhliin
Tulinen olutpohjainen Chili-shandy ja trooppinen Jaffa-slushie virkistävät niin rapujuhlissa kuin puistopiknikillä. (Kaupallinen yhteistyö)
70-vuotista taivaltaan juhlistava Hartwall Jaffa on virkistänyt Suomen kesäkansaa jo vuodesta 1949. Tuolloin appelsiinit olivat Suomessa vielä harvinaista herkkua, ja Suomen ensimmäisestä sameasta, hiilihapollisesta appelsiinijuomasta tulikin välitön hitti. Jaffa on monelle tuttu jo lapsuudesta, mutta kypsän iän saavuttanut juomaklassikko osaa edelleen yllättää. Oletko kokeillut esimerkiksi muodikkaan matala-alkoholista Chili-shandya tai hellettä helpottavaa trooppista Jaffa-slushieta?
The Kesädrinkki 2019: Chili-shandy
1 osa Lahden Erikois Summer Ale 5 % -olutta
1 osa Hartwall Jaffa Italia -virvoitusjuomaa
Koristeluun: sitruunaviipale, sormisuolaa, chilihiutaleita ja appelsiiniviipaleita. Koristele ensin juomalasit: Sekoita pienellä lautasella sormisuolaa ja chilihiutaleita. Kostuta lasin reuna sitruunaviipaleella sivelemällä. Tee myös lasin etupintaan kostea viiru. Dippaa lasin kosteita kohtia suola-chiliseoksessa. Lisää laseihin jäitä. Kaada laseihin puolet Lahden Erikois Summer Alea ja puolet Hartwall Jaffa Italiaa. Koristele pienellä appelsiiniviipaleella. Nauti Chili-shandy kylmänä. Kippis kesälle 2019!
4 dl Hartwall Jaffa Appelsiinia
100 g hunajamelonia
100 g mangoa
100 g ananasta
—½ l jääpaloja
Lähde ja kuvat: Hartwall