Tuusulalainen CoolHead Brew panimo panostaa tapahtumiin
Eri muotoiset tastingit, Tap take overit ja yleensä oluen ympärille tuotetut tapahtumat kiinnostavat yleisöä. Samalla ne ovat onnistuessaan kustannustehokas markkinointikeino panimoille. Tietenkin markkinointia tarvitaan, että saadaan tieto tapahtumista leviämään oluen ystäville. Olutposti pistäytyi Pien Shop & Bar Helsingin Ateneumin kujalla jossa CoolHead Brew piti— Thursday Turbo Tap Takeoverit.
TTTT eli Thursday Turbo Tap Over on helsinkiläisen Pien Shop & Bar:in konsepti, jossa joka torstai joku kova kotimainen tai ulkomailta varta vasten Suomeen saapuva panimo valtaa oluthanat ja osan jääkaapeista. Iltaa vauhdittaa usein Live DJ:t ja ovet auki puoleenyöhön saakka. Paikalla myös tyypit panimolta kertomasta tarinaa oluiden takaa.
Itsenäisyyspäivän aattona oli vuorossa Tuusulasta ponnistava CoolHead Brew.
TTTTaplist:
1. Surprise new release tapped @ 20.00
2. Salted Licorice Raspberry Sour 5.5% – Nordic Sour w/ freeze dried raspberries, rock salt & licorice
3. Cloudberries on Cream 5.8% – Nordic Sour w/ cloudberries, milk sugar & vanilla
4. Is this the real life? Is this just fantasy? 6% – Space Sour w/ Mosaic
5. DDH IPAnema V2 6.5% – Double Dry Hopped IPA w/ Citra & Wakatu
6. Saison De Trois: Lingonberry 7% – Triple Wine BA Saison w/ Lingonberries
7. Brazilian Hot Chocolate 10% – Chocolate Stout w/ cinnamon & ancho chillies
8. Bourbon Mornings 12% – Bourbon BA Brunch Stout w/ maple & coffee