Olut ja ruoka: Tuhti lihapata olutliemessä
Viikon olutruokana tuhti lihapata olutliemessä. Mainio ruokalaji jolla jaksaa pitkään.
Viikon olutruokana tuhti lihapata olutliemessä. Mainio ruokalaji jolla jaksaa pitkään.
Olutpostin Retromiehelläkin lauantai on saunapäivä. Menneiden aikojen panimomainontaa #120.
1852 Gustav Ranin perustaa perheyrityksen Kuopioon ja ostaa Ruotsin kuninkaan Gustav III:n vanhan kruununtislaamon.
”Kun ihminen sanoo kädestä päivää itselleen. Silloin maistuu Musta Hevonen.”
The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä Suomen ensimmäisen valmiin luomuviskin. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. The Helsinki Distilling Companyn toimitusjohtaja ja Master Distiller Mikko Mykkänen esitteli Nilsiässä Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on tislattu Tahkon tislaamossa Kuopiossa. Tahko Single Malt -viskissä käytetyn ohran […]
Mallaskosken panimon kevään 2024 uutuudet saapuvat maalis-huhtikuussa. Oluet on pakattu nyt pienpanimoille tyypilliseen 44 cl annoskokoon ja ulkoasua on samalla päivitetty. Premium Pils 5,0% Gluteeniton Pils on valmistettu talon omalla lagerhiivakannalla, joka on ollut käytössä Mallaskoskella 1950-luvulta lähtien. Maltaat: Pils Humalat: Saphir, Perle, Magnum EBU: 50 Saatavuus: S- ja K-ryhmän myymälät, Alko ja ravintolat Brick […]
Olutta ja mennyttä -palsta esittelee menneiden aikojen panimomainontaa ja oheistuotteita.
Irlannin kansallispyhimykselle omistettu Pyhän Patrickin päivä on irlantilaisten kansallinen juhlapäivä. Silloin kokoonnutaan ympäri maailman kippistelemään irlantilaisella, pehmeän kermaisella, kuivalla stoutilla.