Artikkelit

Suomen ensimmäinen luomuviski maistossa

The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä Suomen ensimmäisen valmiin luomuviskin. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. The Helsinki Distilling Companyn toimitusjohtaja ja Master Distiller Mikko Mykkänen esitteli Nilsiässä Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on tislattu Tahkon tislaamossa Kuopiossa. Tahko Single Malt -viskissä käytetyn ohran […]

Lue lisää

Mallaskosken kauden olutuutuudet

Mallaskosken panimon kevään 2024 uutuudet saapuvat maalis-huhtikuussa. Oluet on pakattu nyt pienpanimoille tyypilliseen 44 cl annoskokoon ja ulkoasua on samalla päivitetty. Premium Pils 5,0% Gluteeniton Pils on valmistettu talon omalla lagerhiivakannalla, joka on ollut käytössä Mallaskoskella 1950-luvulta lähtien. Maltaat: Pils Humalat: Saphir, Perle, Magnum EBU: 50 Saatavuus: S- ja K-ryhmän myymälät, Alko ja ravintolat Brick […]

Lue lisää