Oiva kumppani siiderille – juustoinen dippileipä
Siideri on erinomainen ruokien maustaja. Tässä herkullisessa dippileivässä siideri notkistaa juuston ja raikastaa kokonaisuuden. Kokeile juustoista dippileipää kuivan omenasiiderin kera.
Siideri on erinomainen ruokien maustaja. Tässä herkullisessa dippileivässä siideri notkistaa juuston ja raikastaa kokonaisuuden. Kokeile juustoista dippileipää kuivan omenasiiderin kera.
Kokeile olutvinegretellä silattua vuohenjuustosalaattia, juomana kirpeä hapanolut, hedelmäinen belgityylinen vehnäolut, rustiikkinen saison tai vaikka raikas APA!
Olut on mainio maun lisääjä moneen perinteiseen ruokareseptiin. Olutpostin keittiössä valmistui kesän satoa juhlistava sadonkorjuupiiras. Oluinen sadonkorjuupiiras 1 pkt valmis piirakkataikinapohja Täyte: —½ kesäkurpitsa viipaleina 2 kpl porkkanaa viipaleina 1 sipuli viipaleina 3 valkosipulinkynttä raastettuna Oliiviöljyä […]
Balkan on monelle suomalaiselle vielä melko tuntematonta seutua Euroopassa, mutta yhä useampi
suuntaa kesäreissullaan yhteen tai useampaan sen maahan.
Craft Beer Nomedsien matkassa Berliinissä.Saksan pääkaupunki Berliini on monella tapaa mielenkiintoinen matkakohde, joka sopii niin viikonlopun viettoon kuin hieman pidemmällekin kaupunkilomalle.
Olutpostin toimittaja Eetu Niemi käy läpi pienpanimoiden taloustilanteen vuodelta 2022. Tässä jo neljättä kertaa ilmestyvässä katsauksessa käyn läpi, miten suomalaisilla pienpanimoilla talouslukujen valossa meni vuonna 2022. Koronapandemia ja erityisesti sen myötä toimeenpannut rajoitukset iskivät pienpanimoihin, mutta ainakin talouslukujen valossa tilanteesta selvittiin yllättävän hyvin. Tulivatko pienpanimoiden riskinsietokyvyn rajat kuitenkin vastaan, kun yhtälöön lisättiin vuonna 2022 laukalle […]
Craft Beer Nomads kävi Bulgariassa, oluella tietenkin.
Olutslämärissä vuorossa Suomenlinnan Panimon Tyler Dierks. Kuka olet? Nimeni on Tyler Dierks. Muutin Suomeen vuonna 2012 Seattlesta, Washingtonista. Asun Helsingin keskustassa vaimoni, tyttäreni ja kahden koiran kanssa. Mitä uutta on tulossa tänä talvena Suomenlinnan Panimolta? Olemme tehneet kaksi vuotta kovasti töitä saadaksemme uuden panimomme toimintaan Fiskarsissa. Viimeisin oluemme on Spithead Bitter, josta olemme erittäin innoissamme. […]