Maailman suosituin tisle – vodka
Olutposti selvittää, millaisia trendejä ja makueroja on maailman suosituimmassa tisleessä eli vodkassa.
Olutposti selvittää, millaisia trendejä ja makueroja on maailman suosituimmassa tisleessä eli vodkassa.
Kuiva omenasiideri maustaa miellyttävästi myös grilliruokaa. Parillalla nopeasti valmistuvat siiderikasvikset tarvitsevat seuraansa vain kirpeän mustapippurisen jugurttikastikkeen, niin kesäinen ruoka on valmis.
Asko Ryynänen paneutuu kookoksesta tehtyyn lambanog-tisleeseen.
Kokeile alkuruuaksi tai iltapalaksi halloumi-melonisalaattia makean olutbalsamicokastikkeen kera! Juomaksi hedelmillä maustettu gosea, kirpeää berliner weisseä tai raikasta golden alea.
Calvados on varmasti nimenä tuttu monille, mutta harva on tutustunut siihen syvemmin. Tislepostin Asko Ryynänen syventyy tähän omenajuomien tislekuninkaaseen.
Kuiva omenasiideri sopii erinomaisesti friteerattujen riisijuustopallosten eli arancinien kanssa. Kokeile myös arancinin notkistajaksi!
Siiderillä saa mukavaa makua kesän kasviksiin. Kokeile maustaa siiderillä vaikka tomaatteja, kesäkurpitsaa tai paprikaa!
Kokeile kesäistä olutpaahdettua kasvissalaattia maukkaalla fetajuustolla ja makeilla karpaloilla. Seuraksi belgityylinen vehnäolut, hieman suolainen gose tai hedelmäinen APA.