Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiskan kattava ura

Suomen vanhimman panimon Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiska on nähnyt suomalaisen oluen lähihistorian paraatipaikalta. Kesätöissä vuonna 1981 letkuttajana Sinebrychoffin Hietalahden panimolla aloittanut, Münchenin panimomestarikoulutuksen kautta Keravan olutpanimon koko juomatuotannosta nyt vastaavana Kangas-Heiska on työskennellyt panimoalalla yhteensä nelisenkymmentä vuotta.

Nyt Tapio jää ansaitulle eläkkeelle. Olutposti teki miehestä artikkelin uusimpaan  Olutposti-lehteen 1/2021, joten voit lukea lisää miehen huimasta urasta lehden sivuilta. Katso videolta mikä on Tapion merkityksellisin olut ja oma olutfilosofia!

Teksti ja video: Anikó Lehtinen ja cyde

Tilaa nyt! Saat lehden uuden numeron ja tilaajaedut jälkitoimituksena 20.4. saakka.

Katso myös Yle Areenan Juomia joka janoon. Katsaus Sinebrychoffin historiaan.

https://juomaposti.fi/tilaa-olutposti/

Tässä muutamia aikaisempia Sinebrychoff -juttuja verkostamme:

Sinebrychoff valmistaa juomansa kokonaan uusiutuvalla energialla 1.1.2021 alkaen

Esittelyssä Sinebrychoffin uudet hanaoluet

Olut ja kulttuuri: Marja-Liisa Weckström, Sinebrychoff

1819 – Sinebrychoffin juhlaolut yhdistää perinteen moderniin panimo-osaamiseen

Sinebrychoff lahjoitti 50 000 euroa Kansallisgallerialle