Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiskan kattava ura
Suomen vanhimman panimon Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiska on nähnyt suomalaisen oluen lähihistorian paraatipaikalta. Kesätöissä vuonna 1981 letkuttajana Sinebrychoffin Hietalahden panimolla aloittanut, Münchenin panimomestarikoulutuksen kautta Keravan olutpanimon koko juomatuotannosta nyt vastaavana Kangas-Heiska on työskennellyt panimoalalla yhteensä nelisenkymmentä vuotta.
Nyt Tapio jää ansaitulle eläkkeelle. Olutposti teki miehestä artikkelin uusimpaan Olutposti-lehteen 1/2021, joten voit lukea lisää miehen huimasta urasta lehden sivuilta. Katso videolta mikä on Tapion merkityksellisin olut ja oma olutfilosofia!
Teksti ja video: Anikó Lehtinen ja cyde
Tilaa nyt! Saat lehden uuden numeron ja tilaajaedut jälkitoimituksena 20.4. saakka.
Katso myös Yle Areenan Juomia joka janoon. Katsaus Sinebrychoffin historiaan.
https://juomaposti.fi/tilaa-olutposti/
Tässä muutamia aikaisempia Sinebrychoff -juttuja verkostamme:
Sinebrychoff valmistaa juomansa kokonaan uusiutuvalla energialla 1.1.2021 alkaen
1819 – Sinebrychoffin juhlaolut yhdistää perinteen moderniin panimo-osaamiseen