Koskipanimon Sam Viitaniemi panee eikä tislaa
Olutposti kävi nääs Tampereella. Koskipanimon panimomestari Sam Viitaniemi esitteli panimon tilat ja otti myös kantaa tislaamopuolen asioihin.
Panimoravintola Plevnan yhteydessä toimiva Koskipanimo on osaltaan ylläpitänyt tamperelaista panimoperinnettä vuodesta 1994. Nykyään panimo valmistaa lähes kahtakymmentä eri tuotetta. Valikoimasta löytyy oluita, siideriä ja panimosimaa. Vuosittain valmistuu myös useita pienempiä eriä kausi- ja erikoistuotteita. Panimon vuosituotanto on kaikenkaikkiaan noin 200 000 litraa.
Panimomestari Sam Viitaniemi tiimeineen kehittelee jatkuvasti uusia tuotteita, sekä ylläpitää vakiovalmistuserien tuotantoa. Oluet valmistetaan pääsääntöisesti saksalaisen puhtaussäädöksen mukaisesti ilman minkäänlaisia lisäaineita. Koskipanimon valikoimiin kuuluu mm. aito luomuolut, saksalaistyyppinen Pils luomu.