Olutta olutta: Brewpub Le Sec, Barcelona, 18.11.2018

Abirraderossa ajauduin edellisen päivityksen jälkeen Fermunin panimomestarin porukkaan. Ymmärsin katalaanista melko vähän, mutta maistoin quad-oluessa kypsytettyä juustoa, samaa omuena, ja kymmenen metrin päässä olevasta panimosta suoraan käymistankista haettua ipaa, oli kivaa ja vertailtiin ominaispainoja.

Uusi kaveri Cesar, tai katalaaniksi Thesar, ohjasi minut seuraavaksi tänne Le Seciin, minne olin muutenkin menossa.

Paljon vähemmän turistia ainakin näin marraskuun sateessa täällä. Ei kyllä paikallisiakaan. Ei-lyhyt tila vaikuttaa ikäistään vanhemmalta, kuulemma tämä on toiminut vasta kolme vuotta. Baaritiskin puolivälistä portaat laskeutuu kellariin, jonka perällä näyttäisi olevan oikeaa panimotoimintaa. Pieni keittoastia ja tarkemmin katsottuna yläkerrassa on kolme käymisastiaakin.

Jotenkin missasin oman oluen oikeanpuolimmaisella liitutaululla, vasemmalla neljä vierailevaa.





