Näin askartelet Olutpostin Maistele olutta, juustoja ja suklaata -vihkosen

Muistatko Suosikki-lehden MINI Suosikki -vihkoset? Samanlainen askartelupaketti löytyy nyt myös Olutpostin vuoden 2020 viimeisestä numerosta. Katso tästä ohjeet!

Ohjeet kuinka olutvihko taitetaan

Pimeänä vuodenaikana ilmestyvä Olutposti-lehti haluaa ilahduttaa lukijoitaan rakkausnumerolla! Uudessa numerossa kokkaamme rakkausteemaista ruokaa ja hemmottelemme lukijoita erikseen mukana tulevalla taiteltavalla olut ja juusto –oppaalla.

Lisäksi lehdessä on asiaa kotiolutlaitteista, tutustumme Suomen Olutseuran uuteen puheenjohtajaan Juha Sinisaloon ja Teerenpelin Anssi Pyysingiin, sekä opimme, onko pienpanimobisnes kannattavaa. Tutustumme oluen suurimpaan raaka-aineeseen eli veteen ja testaamme oluen virhemakuja kotona. Kerromme myös mikä on humalavesi ja miten kerätään sekä säilötään perinnehiivaa. Mukana myös tuttuun tapaan Arden ja Hannun olutarviot, Tuopillinen –blogisti Jouni Koskisen kolumni, kotiolutresepti, klassikkokapakka ja oluthoroskooppi sekä paljon muuta mielenkiintoista.

 

Kuvassa Olutposti-lehden kansia