Panomies Puolasta saapui Pohjois-Karjalaan ja otti riskin
Alussa oli suo, kuokka ja Jussi?
Ei, vaan yksi kaveri Puolasta, työpaikka Joensuun yliopistolla ja halu tehdä olutta. Joensuussa rakennetaan parasta aikaa Joenbruu Beer Company nimistä pienpanimoa. Se laitetaan pystyyn YouTube -videoiden, kaupungin businesskonsulttien ja lähipiirin avustamana. Nelikymppinen Stanislaw Domaniewski tuo itsensä ja yrityksensä mukaan nykyisin sangen kilpailulle alalle, sillä panimobuumin alkuvuosien jälkeen ovat usealle toimijalle selvinneet talouselämän rautaiset lait ja Euroopan korkein olutvero.
Videolla Stanislaw kertoo kuinka hän on valmistautunut panimon pyörittämiseen, vaikka nyt ollaan vielä täysin alussa. Ensimmäistäkään tippaa mallasnestettä ei ole vielä tullut ulos talosta. Olutposti seuraa tilannetta ja symppaa uutta yrittäjää.