HDCO tislaa Helsingissä ja pian myös Tahkolla
The Helsinki Distilling Company perustettiin vuonna 2014 ollen ensimmäinen tislaamo Helsingissä yli sataan vuoteen. Tislaamo sai alkunsa kun Mikko Mykkänen, Séamus Holohan ja Kai Kilpinen kilauttivat viskilasit yhteen ja päättivät tehdä harrastuksesta ammatin. Yrityksen missiona on tuottaa pääosin kotimaisista raaka-aineista tehtyjä laadukkaita kansainvälisen tason täyttäviä tisleitä.
Tislaamoon voi tutustua tutustumiskierroksella, jonka aikana tutustellaan esimerkiksi viinanpolton saloihin. Samalla opitaan miksi suomalainen vesi ja korkealaatuiset tisleet sopivat hyvin yhteen.
Tänä syksynä avataan Kuopion Tahkolla tislaamoravintola Sokos-hotellin yhteyteen. HDCO tuottaa Tahkolla viskiä ja giniä jossa käytetään paikallisia marjoja ja yrttejä sekä Nilsiän pohjavettä.
Haastattelussa tislaamon Master Blender Kai Kilpinen.
Videoesittelyssä tislaamon kolme tuotetta eli Gin, Viski ja Akvaviitti
Tässä aikaisempia Olutpostin HDCO sisältöjä olkaa hyvä
Kainuulaista puolukkaa, iisalmelaista pohjavettä ja stadilaista giniä
Videot: cyde