Beer Atlas: St. Paul Triple
St. Paul Triple
Panimo: Brouwerij Sterkens (Van Den Bossche)
Alkuperämaa: Belgia
Tyyli: Abbey Tripel
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,6 %
Maku: St. Paul Triple on makea, miedosti katkera ja kuivalla jälkimaulla varustettu olut. Siinä vahvasti esiintyvän maltaisuuden, hedelmäisyyden ja mausteisuuden lisäksi olut on myös belgihiivainen ja hennosti sitruksinen.
Tuoksu: Sen tuoksu on hyvin makunsa kaltainen ja melko aromikas.
Ulkonäkö ja koostumus: Olut on lisäksi täyteläinen, keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on kuparinruskea ja erittäin samea sekä sitä koristava vaahtokukka tuuhea ja samettinen.
Loppukommentit: St. Paul Triple on Brouwerij Sterkensin valikoimiin kuuluva olut. Se on pantu Van Den Bosschen panimolla Belgiassa ja sen valmistuksessa on hyödynnetty kuivahumalointia. Se poikkeaa aromiltaan hieman perinteisistä abbey tripel- tyylisistä oluista, mutta on kuitenkin tunnistettavissa belgialaiseksi olueksi. Kokonaisuutta arvioitaessa se jää valitettavan kauaksi parhaista belgialaisoluista ja eikä lukeudu muutenkaan suosikkioluiden joukkoon.
Arvio: 65/100