Tulossa vuoden viimeinen Olutposti-lehti!
Kun tilaat Olutposti -lehden numeron 4/2023 ennen 22.11 saat numeron 3/2023 kaupan päälle!
Kun tilaat Olutposti -lehden numeron 4/2023 ennen 22.11 saat numeron 3/2023 kaupan päälle!
Lakeuden Panimojuhlat järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla 26.-27.1.2024. Tapahtumaan saapuu yhteensä 14 pienpanimoa, lähitislaamo sekä kahvipaahtimo. Lakeuden Panimojuhlat on järjestetty jo kuusi kertaa ja olutfestivaalin lauantai on myyty loppuun ensimmäisestä vuodestaan lähtien. Viime tapahtumassa ennätyksellisesti myös perjantai myytiin loppuun jo ennakkoon. Tulevaan tapahtumaan saapuu yhteensä 14 pienpanimoa, lähialueen viskitislaamo Kyrö Distillery Company sekä ensimmäistä kertaa myös kahvipaahtimo. […]
Juustofondue on herkullista seurusteluruokaa ja sillä voi kerätä pitkäksi aikaa ystävät saman pöydän ääreen.
Savonlinnassa sijaitseva Olaf Brewing lopettaa oman panimotoimintansa. Lopettamisen syynä on pienpanimon mukaan katteiden pieneneminen ja kysynnän lasku raaka-aineiden, korkojen ja muiden kustannusten nousun takia. Savonlinnalainen, vuonna 2016 perustettu Olaf Brewing (aikaisemmalta nimeltään Mustan Virran Panimo) lopettaa panimotoimintansa. Yhtiö jatkaa vuonna 2022 vanhaan veturitalliin perustussa House of Olaf -ravintola- ja tapahtumakeskuksessa erilaisten elämysten, kuten konserttien ja […]
Diamond Beverages tuo Alkon valikoimaan kattauksen oluita Yhdysvalloista, tarkemmin sanottuna Coloradon ja Utahin osavaltioista.
Loppuvuosi on kotimaisten kotiolutkilpailujen aikaa. Kotiolutposti vieraili tuomaroimassa Coopers DIY -kilpailua Melkkobrew:n tiloissa Lahdessa.
Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa Mall of Triplassa sijaitseva The Tower -ravintola tarjoaa juoma- ja ruokaelämyksiä kolmessa kerroksessa. Ravintolan olutvalikoima on monipuolinen ja painottuu pienpanimotuotteisiin, joiden seuraksi voi nauttia hiukopalaa tai vaikka hyvän viskin. The Tower on laajasti tunnettu hyvän ruuan ja viinin ystävien joukossa sekä erinomaisena lounasravintolana eikä olutvalikoima jää tämän varjoon. Ravintolan viihtyisässä, hieman belgicafé-tyylisessä […]
Mistä johtuu, että insinöörit ja IT-porukka ovat kiinnostuneita oluesta ja myös sen tekemisestä? – Ehkä siksi, että oluen tekeminen reseptiikaltaan menee tosi äkkiä numeroihin. Sen ymmärtäminen kemian ja fysiikan puolelta on aika kiehtova katalyytti oluen panemisen oppimiselle.Toteaa Bryggeri Helsingin panimoa vetävä Roope Lehtoranta.