Oluiden ja muiden panimotuotteiden maahantuoja ja jakelija Brew Seeker vahvistaa tiimiään kahdella ammattilaisella, kun Ronald de Waal ja Kaapo Miettinen aloittavat tuotepäällikköinä 1.9.2024.

Ronald de Waal ja Kaapo Miettinen.

Brew Seeker on vuodesta 2011 alkaen keskittynyt strategiassaan kiinnostavien panimotuotteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä suuremmilta että pienemmiltä valmistajilta. Viimeaikaisten markkinahaasteiden ja lainsäädännön raamien muutosten keskelläkin yritys on onnistunut kasvamaan sekä mielenkiintoisten päämieslisäysten että asiakaskunnan laajenemisen myötä. Nyt molemmilla rekrytoinneilla pyritään vahvistamaan entisestään Brew Seekerin asemaa markkinoilla.

– Ronaldin, joka on myös koko olutkulttuurin pioneereja Suomessa, saaminen osaksi tiimiämme on meille valtava voimavara. Samalla Kaapo tuo meille ensiarvoisen tärkeää osaamista, näkemystä ja energiaa, jota yhtiömme myös kaipaa tässä kohdassa elinkaartaan. Olen vakuuttunut, että tiimimme vahvistettuna Ronaldilla ja Kaapolla, jotka raudanlujina ammattilaisina kykenevät hyppäämään myös vauhdilla liikkuvaan junaan, tulee olemaan entistä vahvempi ja laadukkaampi kumppani sekä päämiesten että asiakkaiden suuntaan, toteaa Brew Seekerin toimitusjohtaja Janne Lehtinen.

De Waalilla on kymmenien vuosien kokemus juoma-alalta, mm oluentekijän rooli omistamansa Flying Dutchman -brändin kohdalla. Brändin oluet ovat voittaneet yli kymmenen erilaista palkintoa arvostetussa World Beer Awards -kilpailussa Lontoossa. Mitaleja on erivärisiä, yksi pronssi, pari hopeata ja kolme kultaa, lisäksi 3 maavoittoa, joista yksi Belgiasta sekä kaksi ”world´s best in style”, kuten  black IPA-sarjassa Black Is Black And I Want My Baby Back- oluella ja alkoholiton olut-sarjassa Freak Kriek -oluella.

Kaapo Miettinen on toiminut päällikkötehtävissä olutravintoloissa sekä viimeisimpänä palvelupäällikkönä elintarviketukkuliikkeessä.

Molemmilla on Lehtisen mielestä raudanluja kokemus ja ammattitaito tukea Brew Seekerin kasvupolkua niin myynnin kuin päämiessuhteiden osalta.

-Olen erittäin iloinen saadessani liittyä Brew Seekerin kokeneeseen tiimiin. Olemme tunteneet toisemme useiden vuosikymmenten ajan, ja meillä on erittäin hyvä yhteisymmärrys. Minulle tämä on myös paluu oluiden maahantuontiin, josta olen nauttinut suuresti aiemmin urallani. Odotan innolla yhteistyötä Brew Seekerin portfolion huippupanimoiden kanssa ja että pääsen inspiroimaan asiakkaitamme intohimollani olutta kohtaan, De Waal toteaa.

– Minulla on suuri intohimo panimotuotteita kohtaan, joten niiden parissa työskentely ja myyminen osana Brew Seekerin tiimiä on asia, jota odotan jo hyvin innoissani! Tulee olemaan etuoikeus päästä työskentelemään näin kiinnostavaan tehtävään mahtavassa organisaatiossa, Miettinen jatkaa.

Brew Seeker Oy on itsenäinen juoma-alan maahantuoja ja jakelija Suomessa. 13-vuotisen historian aikana Brew Seeker
on tuonut maahan jo yli 2500 erilaista tuotetta – oluiden ja siiderien lisäksi myös mm. mallasviskejä, rommeja ja muitakin
alkoholijuomia – alkoholittomiakaan unohtamatta. Brew Seekerin pääomistaja on Momentin Group Oy.

Lähde ja kuvat: Brew Seeker Oy

Katso lisää:

Maahantuojat esittelyssä: Brew Seeker!

Vantaalainen The Flying Dutchman panimo palkintosijoille Brysselissä

Momentin Group vahvistaa johtoaan

Teemu Lehto ja 30 vuoden menestystarina nimeltään Momentin Group