Siiderikanaa ja lämmin parsakaali-fetakarpalosalaatti
Kokeile omenasiiderillä valeltua herkullista siiderikanaa ja lämmintä kasvisfetasalaattia, siiderin kanssa tietysti! Vaikka siideriä ei niinkään Suomessa ole totuttu käyttämään vielä ruokajuomana tai ruuan raaka-aineena, myös siiderillä voi kokata. Erinomaista siideri on esimerkiksi vaalean lihan marinointinesteenä tai vaikka kastikkeen liemenä. Käytännössä voit korvata valkoviinin siiderillä kaikissa resepteissä. Appelsiinisiiderikana Kokonainen kananpoika tai 6 kpl koipia Marinointiliemi: 4 … Jatka artikkelin Siiderikanaa ja lämmin parsakaali-fetakarpalosalaatti lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen