Viikon olut ja ruoka -pari: Seesamisiementangot ja oluinen maapähkinä-harissadippi
Oluen kanssa maistuu aina pikkusuolainen. Tässä helppo, oluella maustettu dippi ja rapeita seesamisiementankoja, jotka ovat oivia vaikka iltapalaksi. Seesamisiementangot Taikina: 2,5— dl vehnäolutta 1/2 paketti tuorehiivaa Ripaus sokeria 1 tl suolaa Noin 7 dl vehnäjauhoja Noin 1 dl oliiviöljyä Päälle olutsiirappi: 2 dl tummaa belgidubbel-olutta 2 dl sokeria Lisäksi: 1 dl seesaminsiemeniä Keitä siirappia kasarissa, … Jatka artikkelin Viikon olut ja ruoka -pari: Seesamisiementangot ja oluinen maapähkinä-harissadippi lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen