Paneerattu juusto ja saksalaistyylinen vehnäolut
Banaanisen hedelmäinen ja hieman neilikkainen saksalaistyylinen vehnäolut on oiva juomasuositus suutuntumaltaan raskaisiin, mutta aromiltaan kevyehköihin ruokiin. Pähkinällä paneerattu briejuusto on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen saksalaistyylisen vehnäoluen kanssa, mutta se toimii hyvin myös tumman vehnäoluen kera. Pähkinäleivitetty brie-juusto 1 pkt brietä Noin 2 dl Estrella Pistachio& Almond Nut Mix 1 kanamuna Noin 2 dl vehnäjauhoja Öljyä … Jatka artikkelin Paneerattu juusto ja saksalaistyylinen vehnäolut lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen