Kokeile kotona – Olutpostin olutmenu
Olut on oiva juhlaillallisen juoma ja sitä voi myös hyvin käyttää ruuanvalmistuksessa. Olutpostin 20-vuotisjuhlavuoden illallisen alkujuomineen valmistivat Laurean Ammattikorkeakoulun BarLaurean opetuskeittiön pitkän linjan ravintola-ammattilaiset, joka myös vinkkasivat omat suosikkinsa oluen käytössä ruuanlaitossa ja cocktaileissa. Kokeile vaikka itsenäisyyspäivänä! Kaikki ruoka-annokset ovat neljälle ja juomasuosituksena on ensisijaisesti reseptin ruuanvalmistuksessa käytetty olut. Hyvää ruokahalua! Aperitiiviksi: Regina 1 cl … Jatka artikkelin Kokeile kotona – Olutpostin olutmenu lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen