Makuasioita – Suomalainen ruoka- ja juomakulttuuri Hotelli- ja ravintolamuseossa
Hotelli- ja ravintolamuseossa on auennut lokakuun alussa uusi perusnäyttely, Makuasioita, jossa käsitellään laajasti erilaisten teemojen kautta suomalaista ruoka- ja juomahistoriaa. Makuasioita-näyttely vie katsojan erilaisiin paikkoihin, joissa ruoka- ja juomakulttuuria rakennetaan ja muokataan. Näyttelyssä voi istahtaa retkipaikalle luontoon ja kokea olevansa metsästäjä-keräilijän jälkeläinen. Näyttelyn sisään rakennetusa ravintolassa tuoksuvat ruokauutuudet, kouluruokailussa maistuu tasa-arvo ja kahvilassa hitunen arjen … Jatka artikkelin Makuasioita – Suomalainen ruoka- ja juomakulttuuri Hotelli- ja ravintolamuseossa lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen