Juustoiset juuresranskalaiset ja oluinen chiliketsuppi
Juurekset ovat hyviä ja kohtuuhintaisia raaka-aineita ja makeutensa vuoksi sopivat kypsennettynä monipuolisesti erilaisten oluiden kanssa. Kokeile naposteltavaksi juustoisia juuresranskalaisia oluella maustetun chiliketsupin kera. Juomaksi joko hedelmäinen belgityylinen vehnäolut, raikas lager, pale ale tai session IPA. Juuresranskalaiset 1 iso bataatti 1 palsternakka 3 porkkanaa Suolaa ja pippuria Öljyä 1,5 dl juustoraastetta(emmentalia, cheddaria tai goudaa) Leikkaa juurekset … Jatka artikkelin Juustoiset juuresranskalaiset ja oluinen chiliketsuppi lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen